slaapkamer

Met elkaar naar bed op de eerste date?

In Nederland en België is een groot aantal vrijgezellen mensen. Veel mensen zijn op zoek naar een partner om verliefd op te worden. Maar als je op een bepaald moment echt op zoek bent, dan moet er maar net iemand op je pad komen die bij je past.

Er zijn in deze tijd natuurlijk veel verschillende mogelijkheden om te daten. Ten eerste kun je natuurlijk altijd gezellig naar de kroeg gaan om daar iemand te leren kennen. Zo ging dat vroeger veel. Tegenwoordig heb je veel meer mogelijkheden om te gaan daten. Denk bijvoorbeeld aan de app Tinder, waarmee er eigenlijk eens soort ‘vleeskeuring’ gedaan wordt. Alles is gebaseerd op het uiterlijk. Niets mis mee natuurlijk, want er zijn veel relaties uit ontstaan.

Ook zijn er natuurlijk de dating websites waar er toch wat serieuzer over gedacht wordt. Op deze websites staan mensen ingeschreven die echt serieus op zoek zijn naar een partner. Als je echt serieus op zoek bent naar een relatie, is het zeker geen gek idee om hier eens gebruik van te maken.

Met elkaar naar bed?

slaapkamerAls je eenmaal een date hebt gescoord op de website, dan is het in eerste instantie natuurlijk altijd wel een beetje opletten. Je weet nooit wat voor ongure types je gaat tegenkomen op de date.

Spreek daarom altijd op een openbare plek af om kennis te maken. Zo voorkom je problemen. Een afspraakje bij je thuis is natuurlijk ook mogelijk, maar zo weet de andere persoon wel direct je adres. Daar zou potentieel narigheid van kunnen komen, dus het advies is om op een openbare plek af te spreken.

Als de date helemaal naar wens verloopt en je hebt een hele leuke tijd gehad op de date, dan is het natuurlijk de vraag of je direct aan seks wilt beginnen. Mannen zullen dit over het algemeen wel willen, maar voor vrouwen is het soms nog een beetje taboe. Voor mannen is het natuurlijk wel belangrijk om een goede indruk te maken. Je wilt tijdens de eerste keer seks natuurlijk niet veel te snel klaarkomen, dan kun je goed voor joker staan. Om dit te voorkomen zijn er speciale condooms beschikbaar die ervoor zorgen dat je het langer vol kunt houden. Prettig natuurlijk, want zo voorkom je een potentieel raar moment op je eerste date.